Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekstang Makira

Omschrijving Kela badkamer Handdoekstang Makira

Heb je genoeg van de rommel in je badkamer? Eén enkele aankoop kan al veel verschil maken, namelijk: een handdoekrek! Kela, de badkamerspecialist, ontwikkelde speciaal voor alle rommelige badkamers de Makira handdoekstandaard. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om even je handdoek op te hangen in plaats van op de grond te laten vallen, met als bijkomend voordeel dat deze beter kan drogen en daardoor langer schoon en fris blijft.

Gemaakt van kwalitatief hoogstaand messing: Als je iets nieuws koopt, wil je graag waar voor je geld. Bij Kela zit dat helemaal goed. Dit Duitse familiebedrijf werkt uitsluitend met materialen van hoogstaande kwaliteit en levert daardoor altijd topproducten af. De Makira handdoekstandaard is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van messing: sterk materiaal dat prima bestand is tegen een beetje nattigheid en het vochtige klimaat van de badkamer. Je hoeft je geen zorgen te maken over corrosie of slijtage. De Makira handdoekstandaard heeft gegarandeerd een lange levensduur en is daarom een duurzame aankoop.

Op twee manieren te bevestigen: Je kunt de standaard gemakkelijk aan de muur bevestigen door middel van schroeven. Boor je liever geen gaten in de muur? Dan kun je ervoor kiezen om hem met speciaal plakmateriaal op te hangen.

Past in elke badkamer: De Makira handdoekrek neemt weinig ruimte in beslag en is daarom bij uitstek geschikt voor de kleinere badkamer. De standaard is voorzien van twee armen. Door het tijdloze design en het neutrale, elegante uiterlijk kan de Makira handdoekstandaard met diverse stijlen interieur gecombineerd worden.

Kenmerken Kela handdoekstang Makira

  • Gemaakt van messing
  • Bestand tegen nattigheid en het vochtige klimaat
  • Aan de muur bevestigen door middel van schroeven of plakmateriaal
  • Geschikt voor kleine badkamer
  • Voorzien van twee armen