Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Kapstok Staand Sinerio

Omschrijving Kela badkamer Kapstok Staand Sinerio

Het leuke van deze kapstok, naast het prachtige design, is dat je op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt hem in de gang plaatsen om jassen op te hangen, maar ook in de badkamer gebruiken voor het ophangen van handdoeken en badjassen. Zet ‘m in je slaapkamer neer om je kleren netjes aan op te hangen, in plaats van deze achteloos op een stoel te gooien. Net waar jij behoefte aan hebt. De Sinerio kapstok kan het allemaal.

Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen: De Sinerio kapstok is ontwikkeld en geproduceerd door het vooraanstaande merk Kela, en dat zegt veel over de kwaliteit. Dit Duitse bedrijf is namelijk gespecialiseerd in moderne en functionele badkamerproducten, met de focus op gebruiksgemak en kwaliteit. Dat zie je ook bij de Sinerio kapstok. Deze is vervaardigd van sterk metaal en heeft gegarandeerd een lange levensduur. De kapstok is 173,5 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm.

Geïnspireerd door de natuur: Wat het eerste opvalt aan de Sinerio kapstok is de elegante vormgeving. Je kunt er moeiteloos een boom in zien en dit maakt het zo interessant. Door de combinatie van zwart en zilver past deze kapstok perfect in een moderne inrichting. Met de Sinerio kapstok haal je een echt pronkstuk in huis.

Vrijstaand: De kapstok is voorzien van een stabiele ronde voet, waardoor hij stevig op eigen poten staat en niet zo makkelijk omvalt. Omdat hij nergens aan vastzit, kun je hem ook gemakkelijk verplaatsen. De voet heeft een rubberen laag om de vloer tegen beschadigingen te beschermen.

Kenmerken Kela kapstok Sinerio

  • Gemaakt van sterk metaal
  • Elegante vormgeving, de vorm van een boom
  • Combinatie van de kleuren zwart en zilver
  • Voorzien van ronde en stabiele voet
  • Voet voorzien van rubberen laag om beschadigingen te voorkomen