Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Kruk Lunis grijs

Omschrijving Kela badkamer Kruk Lunis grijs

Er zijn meerdere redenen waarom het handig en verstandig is om een krukje in je badkamer te hebben. Al is het alleen maar voor de veiligheid, om zeker te weten dat je niet zult uitglijden als je je niet helemaal lekker voelt. Veiligheid voorop! Het Lunis krukje van het vooraanstaande merk Kela is bij uitstek geschikt als hulpmiddel in de badkamer, maar is daarnaast ook prima in andere kamers van het huis te gebruiken.

Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen: Het Duitse familiebedrijf Kela staat voor kwaliteit. De producten van dit gewaardeerde merk zijn gemaakt van de beste materialen en gaan daarom jarenlang mee. Het Lunis krukje is gemaakt van verchroomd metaal, sterk en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Uiteraard is de kruk goed bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal er geen roestvorming ontstaan.

Stabiel en comfortabel: In de badkamer kan het wel eens glad zijn. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het ook van het grootste belang dat een badkamerkruk stabiel is en niet wegglipt. Het Lunis krukje staat stevig op de sterke metalen poten en zal niet zomaar wegglijden. Het is voorzien van een breed (66,5 cm x 38,5 cm) en comfortabel zitvlak.

Moderne uitstraling: Je ziet het meteen: dit krukje past perfect in een moderne inrichting. Maar welke stijl je ook hebt, dit strakke model zal er door de tijdloze vormgeving prima bij passen. Het krukje is 48,5 cm hoog en in verschillende kleuren te verkrijgen.

Kenmerken Kela Krukje Lunis

  • Gemaakt van verchroomd metaal
  • Sterk en duurzaam
  • Corrosiebestendig
  • Stevig en stabiel, glipt niet weg
  • Comfortabel