Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Kruk Sirius

Omschrijving Kela badkamer Kruk Sirius

Er zijn meerdere redenen waarom het handig en verstandig is om een krukje in je badkamer te hebben. Al is het alleen maar voor de veiligheid, om zeker te weten dat je niet zult uitglijden als je je niet helemaal lekker voelt. Veiligheid voorop! Het Sirius krukje van het vooraanstaande merk Kela is bij uitstek geschikt als hulpmiddel in de badkamer, maar is daarnaast ook prima in andere kamers van het huis te gebruiken.

Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen: Het Duitse familiebedrijf Kela staat voor kwaliteit. De producten van dit gewaardeerde merk zijn gemaakt van de beste materialen en gaan daarom jarenlang mee. Het Sirius krukje is gemaakt van metaal, sterk en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Uiteraard is de kruk goed bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal er geen roestvorming ontstaan.

Stabiel en comfortabel: In de badkamer kan het weleens glad zijn. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het ook van het grootste belang dat een badkamerkruk stabiel is en niet wegglipt. Het Sirius krukje staat stevig op de sterke metalen poten en zal niet zomaar wegglijden.

Moderne uitstraling: Je ziet het meteen: dit krukje past perfect in een moderne inrichting. Maar welke stijl je ook hebt, dit strakke model zal er door de tijdloze vormgeving prima bij passen. Het is voorzien van een breed en comfortabel zitvlak. De kruk heeft een afmeting van 64 cm bij 39 cm en is 50 cm hoog.

Kenmerken Kela Kruk Sirius

  • Comfortabel en breed zitvlak
  • Stabiel en glipt niet weg
  • Bestand tegen het vochtige klimaat in de badkamer
  • Corrosiebestendig
  • Voorzien van metalen poten