Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Rolwagen Sinerio

Omschrijving Kela badkamer Rolwagen Sinerio

Misschien heb je weleens gehoord van keukentrolleys. Laten die nu ook heel handig zijn voor in de badkamer! Hoe vaak komt het niet voor dat je je geen raad weet met alle shampooflesjes en zeepjes die in je badkamer rondslingeren? Je kunt deze gemakkelijk ordenen met een handige rolwagen!

Alles netjes bij elkaar: Een opgeruimde badkamer zorgt voor een opgeruimd begin van de dag. Erger je niet langer aan de rommel, maar berg het netjes op. Op een rolwagentje kun je alles kwijt: je shampoo en zeepflessen, deodorant, cosmetica en zelfs je handdoeken. De Sinerio rolwagen heeft drie etages van veiligheidsglas en daardoor veel ruimte voor het opbergen van je spullen. Op deze manier heb je alles binnen handbereik en ziet je badkamer er fijn en geordend uit.

Ga voor kwaliteit: Het Duitse familiebedrijf Kela loopt al tientallen jaren voorop als het gaat om moderne en functionele badkamerproducten. Kwaliteit staat daarbij hoog in de vaandel. De Sinerio rolwagen is dan ook gemaakt van uitstekend materiaal, namelijk metaal in de kleur antraciet. Dit is ontzettend sterk materiaal dat echt wel tegen een stootje kan. Metaal staat bekend om zijn lange levensduur. De Sinerio rolwagen heeft dan ook een zeer lange levensduur. Ook is de wagen voorzien van wieltjes, waarvan twee met wielblokkering.

Bestand tegen corrosie: Maar kan zo’n wagentje wel tegen nattigheid? Wees gerust: je hoeft niet bang te zijn voor roestvorming. Metaal is prima bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal geen last ondervinden van corrosie.

Kenmerken Kela rolwagen Sinerio

  • Corrosiebestendig
  • Gemaakt van metaal
  • Voorzien van wieltjes, 2 met wielblokkering
  • 3 etages van veiligheidsglas
  • Zorgt voor opgeruimd begin van de dag