Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Spiegel met Wandbevestiging Lucido

Omschrijving Kela badkamer Spiegel met Wandbevestiging Lucido

Ben je aan het rondkijken naar een nieuwe spiegel voor in je badkamer? Kijk dan eens naar de Lucido wandspiegel van het vooraanstaande merk Kela! Deze spiegel is een ideale toevoeging aan je badkamer.

Gemakkelijk te bevestigen: De Lucido spiegel heeft een aantal voordelen. Hij kan namelijk gemakkelijk aan de wand worden bevestigd, zowel met schroeven als met plakmateriaal. Op deze manier neemt hij geen ruimte in op je wastafel. Zie je het toch nog niet helemaal goed? Deze handige spiegel heeft een speciaal scharnier, waardoor je hem tot 42 cm kunt verlengen en precies in de juiste stand kunt zetten.

Vervaardigd van RVS: Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande badkamerproducten, dan kom je al snel bij Kela uit. Dit Duitse familiebedrijf is namelijk goed op de hoogte van de nieuwste trends en staat erop alleen maar kwaliteitsmaterialen te gebruiken bij het ontwikkelen en produceren van hun artikelen. Hierdoor heb jij bij aankoop van de Lucido spiegel een echt goed product in huis. Eentje die bij juist gebruik jarenlang meegaat. De spiegel is gemaakt van edelstaal, ook wel RVS genoemd, en heeft een stijlvolle zilveren kleur. Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwe spiegel uiteindelijk gaat roesten, want edelstaal kan prima tegen een beetje vocht.

Vergroting van 3x: In de Lucido spiegel zie je alles net even een beetje beter. De spiegel heeft namelijk een vergroting van 3x. Dit is vooral handig bij het aanbrengen van make-up, het scheren of het behandelen van je huid.

Kenmerken Kela Spiegel met Wandbevestiging Lucido

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van scharnier waardoor je 42 cm kunt verlengen
  • Zilveren kleur
  • Vergroting van 3x
  • Corrosiebestendig