Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Spiegel Sade

Omschrijving Kela badkamer Spiegel Sade

Als jij graag bezig bent met make-up, of in ieder geval ‘s ochtends even je gezicht wilt bestuderen, dan kan een echte make-up spiegel niet ontbreken. Helemaal leuk als je een mooi exemplaar hebt die goed in je interieur past. De Sade spiegel van het vooraanstaande merk Kela is een stijlvolle toevoeging aan jouw bad- of slaapkamer.

Gemaakt van metaal: Het Duitse familiebedrijf Kela loopt al jaren voorop als het gaat om kwalitatief hoogstaande badkamerproducten. De trends worden scherp in de gaten gehouden en er wordt uitsluitend met uitstekende materialen gewerkt. De Sade spiegel is gemaakt van zilverkleurig metaal. Dit materiaal is erg sterk en duurzaam. Bij juist gebruik zal de Sade spiegel daarom jarenlang meegaan.

Stijlvolle make-up spiegel: De spiegel heeft fijne afmetingen: 20 x 20 cm. Groot genoeg om je gezicht goed te kunnen zien, maar niet zo groot dat hij al snel in de weg staat. De spiegel heeft een vierkante vorm en een vergroting van 3x. Het zilverkleurige metaal heeft een neutrale uitstraling, waardoor de Sade spiegel in elke badkamer goed uitkomt. Aan de achterkant bevindt zich een scharnier, zodat de spiegel in elke gewenste stand kan worden gezet.

Met LED-verlichting: Heb je iets meer licht nodig om alles goed te kunnen zien? Dat kan! De spiegel is namelijk voorzien van LED-lampjes om de rand. Je kunt deze gemakkelijk aan- en uitzetten door middel van touch. Voor de lampjes zijn 4 AA-batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

Kenmerken Kela spiegel Sade

  • Gemaakt van zilverkleurig metaal
  • 20x20 cm groot
  • Vergroting van 3x
  • Voorzien van LED-verlichting
  • Scharnier waarmee spiegel in gewenste stand kan worden gezet