Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Spiegel Staand Oak

Omschrijving Kela badkamer Spiegel Staand Oak

Een spiegel kan meerdere doelen dienen. De Oak spiegel van Kela bewijst dat. Natuurlijk is een spiegel handig om te checken of je er presentabel uitziet, maar deze kan ook echt een verschil maken in je interieur. Plaats je de spiegel in een donkere hoek, dan kan hij het effect geven van een extra raam en je kamer veel lichter doen lijken. De Oak spiegel is niet alleen mooi om te zien, maar is ook multifunctioneel: heel handig voor in je badkamer!

Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen: Het Duitse familiebedrijf Kela staat voor kwaliteit. Bij de productie wordt namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van goede materialen. Het frame van de Oak spiegel is gemaakt van zwart metaal. Dit materiaal is ontzettend sterk en heeft een lange levensduur. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je nog vele jaren plezier zult hebben van je nieuwe aanwinst.

Multifunctioneel: De Oak spiegel kan eenvoudig tegen de muur worden neergezet op de twee sterke, metalen poten. Door het grote formaat kun je alles goed zien. En ook prettig: onder de spiegel is een plankje bevestigd waar je spulletjes op kwijt kunt. De spiegel kan daarnaast tegelijkertijd dienst doen als handdoekrek. Op deze manier heb je alles binnen handbereik!

Strak en minimalistisch: De Oak spiegel heeft een prachtig minimalistisch design met een combinatie van strakke, zwarte lijnen en warm hout. Je ziet meteen dat deze spiegel perfect in een moderne, industriële of Scandinavische inrichting past, maar door deze unieke combinatie zal de spiegel overal uitstekend uitkomen. Ook in jouw (bad)kamer!

Kenmerken Kela spiegel Oak

  • Frame gemaakt van zwart metaal
  • Voorzien van 2 sterke metalen poten
  • Eenvoudig tegen de muur te zetten
  • Onder de spiegel is een plankje bevestigd
  • Spiegel kan ook dienst doen als handdoekrek