Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Liron

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Liron

Je hebt nu eenmaal een toiletrolhouder en wc-borstel nodig in je badkamer. Waarom zou je dan niet voor een stijlvolle variant gaan? Zoals deze Liron toiletrol- en wc-borstelhouder van Kela. Lekker compact: twee houders in één. Creëer in een rustig geheel door deze houder te combineren met andere producten uit de Liron lijn. Zo heb je in een mum van tijd een stijlvolle badkamer!

Gemaakt van sterk en metaal: Het Duitse familiebedrijf Kela produceert al tientallen jaren stijlvolle keuken- en badkameraccessoires. Kwaliteit en vormgeving staan daarbij voorop. De producten van Kela hebben dan ook gegarandeerd een lange levensduur. De Liron toiletrol- en wc-borstelhouder zijn gemaakt van sterk en duurzaam metaal. Metaal is zeer goed bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal niet gaan roesten.

Houder van echt marmer: De Liron toiletrol en wc-borstelhouder staat op zichzelf. Je hoeft er dan ook geen gaten in de muur voor te boren. Zet hem eenvoudigweg neer en je bent klaar. De houder is daarom ook gemakkelijk te verplaatsen. De wc-borstelhouder is gemaakt van echt marmer. In combinatie met de gouden kleur van het metaal zorgt het marmer voor een chique uitstraling.

Voorzien van een beschermlaag: De onderkant van de toiletrol- en wc-borstelhouder is voorzien van een beschermlaag. Dit laagje beschermt de vloer tegen eventuele krassen. Deze houder zorgt er tegelijkertijd voor dat de houder stevig staat en niet snel zal omvallen. Maak de houder regelmatig schoon voor optimale hygiëne. Is de borstel aan vervanging toe? Deze kan gemakkelijk worden nabesteld.

Kenmerken Kela badkamer toiletrolhouder en wc-borstel Liron

  • Corrosiebestendig
  • Losstaand, je hoeft geen gaten in de muur te boren
  • Combinatie van goudkleurig met marmer
  • Zorgt voor een chique uitstraling
  • Voorzien van beschermlaag aan de onderkant