Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Lucido

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Lucido

Eens in de zoveel tijd is het echt nodig: een nieuwe wc-borstel voor naast je toilet. Ben jij eraan toe? Kijk dan eens naar deze stijlvolle variant van Kela. Deze is extra handig, want je hebt een wc-borstel en een toiletrolhouder in één!

Stijlvolle vormgeving: Stijlvol en lekker compact: de Lucido toiletrol- en wc-borstelhouder is een aanwinst voor jouw wc of badkamer. En van goede kwaliteit, want het vooraanstaande merk Kela is al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen en produceren van de beste badkamerproducten. Je haalt echt een kwaliteitsproduct in huis. De Lucido toiletrol- en wc-borstelhouder is gemaakt van oersterk en duurzaam edelstaal. Je kunt er daarom op rekenen dat dit product jarenlang meegaat. Staat je wc in de badkamer? Het edelstaal is prima bestand tegen vocht en zal niet gaan roesten. 

Luxe uitstraling: Je ziet het meteen: het prachtige design. De strakke lijnen en de minimalistische vormgeving geven de Lucido serie een luxe uitstraling die in geen enkele wc of badkamer misstaat. De kleur en het design zijn neutraal genoeg om met verschillende stijlen te worden samengevoegd. Wil je een rustig geheel creëren? Combineer dan meerdere producten van dezelfde serie. 

Geen extra gaten in de muur: De set staat op zichzelf, wat als voordeel met zich meebrengt dat er niet hoeft te worden geboord. De stabiele voet zorgt ervoor dat de houder stevig staat en niet zomaar omvalt. De borstel is voorzien van een borstelkop met stevige, robuuste haren. Als de borstel aan vervanging toe is, kan deze gemakkelijk worden besteld.

Kenmerken Kela Toiletrol- en wc-borstelhouder Lucido

  • Losstaand item; geen gaten in de muur boren
  • Stabiele voet, valt niet zomaar om
  • Neutraal design
  • Gemaakt van edelstaal
  • Edelstaal is oersterk en zeer duurzaam