Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Oak

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Oak

Je zou kunnen denken dat het puur functioneel is, zo’n toiletrol- en wc-borstelhouder. Maar als je bedenkt dat je toch een aantal keer per dag je toilet bezoekt, waarom zou je dan niet meteen voor een mooi exemplaar gaan? De Oak toiletrol- en wc-borstelhouder is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook een plaatje om te zien!

Alles bij de hand: Handig: met dit product van het vooraanstaande merk Kela heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Kela legt de focus op gebruiksgemak en kwaliteit en weet precies wat je in de badkamer of de toilet nodig hebt. En omdat wc’s vaak kleine kamertjes zijn is de Oak toiletrol- en wc-borstelhouder zo ontworpen dat deze lekker compact is en niet veel ruimte nodig heeft. De producten van Kela worden gemaakt van de beste materialen en hebben daarom gegarandeerd een lange levensduur. Is je borsteltje na verloop van tijd aan vervanging toe? Deze kan gemakkelijk nabesteld worden.

Unieke combinatie van metaal en hout: De Oak toiletrol- en wc-borstelhouder is gemaakt van sterk metaal en afgewerkt met karakteristiek hout. Door deze unieke combinatie past dit product in vrijwel elk interieur. Het donkere metaal doet het goed in een moderne, minimalistische inrichting, terwijl het hout een warme sfeer met zich meebrengt.

Vrijstaand: De Oak toiletrol- en wc-borstelhouder is voorzien van een stevige houten voet en staat daarom op zichzelf. Dit betekent dat er geen extra gaten in de muur geboord hoeven worden en dat je hem in een mum van tijd kunt gebruiken.

Kenmerken Kela Toiletrol- en wc-borstelhouder Oak

  • Gemaakt van metaal en hout
  • Voorzien van stevige, stabiele houten voet
  • Geen gaten in de muur
  • 2-in-1: WC-borstel én wc-rolhouder
  • Gebruiksgemak