Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Saltus

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Saltus

Heb jij ook helemaal genoeg van je rommelige badkamer? Liggen er altijd natte handdoeken op de vloer? Kela biedt de oplossing: het Saltus handdoekrek. Dit handdoekrek is niet alleen functioneel, omdat je er meerdere handdoeken op kunt laten drogen, maar is ook nog eens een plaatje om te zien!

Gemaakt van sterk metaal: Het vooraanstaande merk Kela doet er alles aan om moderne, kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen die het leven net iets makkelijker maken. Er wordt uitsluitend met materialen van uitstekende kwaliteit gewerkt en dat merk je meteen, want de producten van Kela zijn stevig en gaan jarenlang mee. Zo ook dit handdoekrek. Het Saltus handdoekrek is gemaakt van sterk en duurzaam metaal. Perfect voor in de badkamer, want dit materiaal heeft geen last van vocht en zal daarom ook niet gaan roesten.

Genoeg ruimte: Het Saltus handdoekrek valt op vanwege zijn prachtige design. Je kunt er een boom in zien, met takken waaraan jij lekker veel natte handdoeken kunt hangen. Er is zelfs plaats voor je ochtendjas. Ook handig: de stangen kunnen naar elke gewenste stand worden verzet. De bijzondere vormgeving, plus het feit dat je er alles op kwijt kunt, maakt dit rek een echte aanwinst voor je badkamer.

Stevige basis: Voor dit rek hoef je geen gaten in de muur te boren. Hij staat namelijk stevig op zijn ronde voet, die overigens is voorzien van rubberen onderkant. Dit biedt extra stabiliteit en voorkomt dat je krassen op je badkamervloer krijgt.

Kenmerken Kela Saltus handdoekenrek

  • Gemaakt van metaal
  • Vocht- en corrossiebestendig
  • Vorm van een boom met takken waar je handdoeken aan kunt hangen
  • Stangen kunnen worden verzet
  • Stevige ronde voet met rubberen onderkant