Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Seven

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Seven

Als naar de wc gaat, dan is het fijn om alles binnen handbereik te hebben. De toiletrol- en wc-borstelhouder Seven van Kela is niet alleen stijlvol, maar ook lekker compact waardoor deze perfect in het hoekje van het toilet past en niet veel ruimte inneemt. Wil je graag een rustig geheel creëren van je badkamer of toilet? Combineer de Seven toiletrol- en wc-borstelhouder met andere producten van dezelfde lijn.

Topkwaliteit: Het Duitse familiebedrijf Kela is al meer dan honderd jaar bezig met het ontwikkelen met moderne en functionele badkamerartikelen. Kela is goed op de hoogte van de trends en heeft kwaliteit hoog in de vaandel. De badkamerproducten, de Seven toiletrol- en wc-borstelhouder niet uitgezonderd, zijn dan ook gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en hebben een lange levensduur. Deze toiletrol- en wc-borstelhouder is gemaakt van chroom: sterk en duurzaam materiaal. Chroom is prima bestand tegen vocht en zal niet gaan roesten.

Elegant design: Ook het toilet mag stijlvol ingericht worden. Je komt er tenslotte meerdere keren per dag. Deze zilveren toiletrol- en wc-borstelhouder heeft een prachtige vormgeving en een modern uiterlijk. Door de strakke lijnen kan de houder met verschillende stijlen gecombineerd worden en zal deze in geen enkele badkamer misstaan.

Voet van veiligheidsglas: De houder staat op zichzelf en is voorzien van een voet van veiligheidsglas om stevigheid en stabiliteit te garanderen. De houder kan daarom ook gemakkelijk worden verplaatst. De Seven toiletrol- en wc-borstelhouder vereist zeer weinig onderhoud: af en toe een doekje is voldoende.

Kenmerken Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Seven

  • Gemaakt van chroom
  • Bestand tegen vocht en roest
  • Strak en modern uiterlijk
  • Voet gemaakt van veiligheidsglas
  • Zorgt voor stevigheid en stabiliteit