Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sinerio

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sinerio

Je hebt nu eenmaal een toiletrolhouder en wc-borstel nodig in je badkamer. Waarom zou je dan niet voor een stijlvolle variant gaan? Zoals deze Sinerio toiletrol- en wc-borstelhouder van Kela. Lekker compact: twee houders in één. Creëer in een rustig geheel door deze houder te combineren met andere producten uit de Sinerio lijn. Zo heb je in een mum van tijd een stijlvolle badkamer!

Gemaakt van sterk en metaal: Het Duitse familiebedrijf Kela produceert al tientallen jaren stijlvolle keuken- en badkameraccessoires. Kwaliteit en vormgeving staan daarbij voorop. De producten van Kela hebben dan ook gegarandeerd een lange levensduur. De Sinerio toiletrol en wc-borstelhouder zijn gemaakt van sterk en duurzaam metaal. Metaal is zeer goed bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal niet gaan roesten.

Vrijstaand: De Sinerio toiletrol- en wc-borstelhouder staat op zichzelf. Je hoeft er dan ook geen gaten in de muur voor te boren. Zet hem eenvoudigweg neer en je bent klaar. De houder is daarom ook gemakkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het toilet.

Luxe uitstraling: Je ziet het meteen: het prachtige design. De strakke lijnen en de minimalistische vormgeving geven de Sinerio serie een luxe uitstraling die in geen enkele wc of badkamer misstaat. De Sinerio toiletrol- en wc-borstelhouder past bij uitstek in een moderne inrichting, maar de kleur en het design zijn neutraal genoeg om met verschillende stijlen te worden samengevoegd.

 Kenmerken Kela toiletrol- en wc-borstelhouder Sinerio

  • Gemaakt van duurzaam metaal
  • Bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer
  • Staat op zichzelf, geen gaten in de muur
  • Stevige en stabiele voet
  • Neutraal en minimalistisch design