Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sirius

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sirius

Handig: een toiletrolhouder en wc-borstelhouder in één. Op deze manier neemt de houder weinig ruimte in beslag en kan deze gemakkelijk in een hoekje of naast de wc worden geplaatst. Creëer in een rustig geheel door deze houder te combineren met andere producten uit de Sirius lijn. Zo heb je in een mum van tijd een stijlvolle badkamer of toilet!

Sterk en duurzaam metaal: Het Duitse familiebedrijf Kela produceert al tientallen jaren stijlvolle keuken- en badkameraccessoires. Kwaliteit en vormgeving staan daarbij voorop. De producten van Kela hebben dan ook gegarandeerd een lange levensduur. De Sirius toiletrol- en wc-borstelhouder is gemaakt van sterk en duurzaam metaal. Metaal is zeer goed bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer. Je hoeft daarom niet bang te zijn voor roestvorming.

Voorzien van stevige voet: De Sirius toiletrol- en wc-borstelhouder staat op zichzelf. Het is voorzien van een stevige voet, waardoor het niet zomaar om zal vallen. Je hoeft er dan ook geen gaten in de muur voor te boren. Zet hem eenvoudigweg neer en je bent klaar. De houder is daarom ook gemakkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het toilet.

Prachtige vormgeving: Het oog wil ook wat. De wc bezoek je waarschijnlijk meerdere keren per dag, waarom zou je er niet voor zorgen dat het een fijne plek is? De Sirius lijn heeft een prachtige vormgeving. Strak en stijlvol: deze toiletrol- en wc-borstelhouder past in elk interieur.

Kenmerken Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sirius

  • Gemaakt van sterk en duurzaam metaal
  • Goed bestand tegen vocht en roest
  • Voorzien van stevige voet
  • Losstaand item, geen gaten in de muur
  • Strak en stijlvol