Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Style

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Style

Eens in de zoveel tijd is het echt nodig: een nieuwe wc-borstel voor naast je toilet. Ben jij eraan toe? Kijk dan eens naar deze stijlvolle variant van Kela. Deze is extra handig, want je hebt een wc-borstel en een toiletrolhouder in één!

Twee in één: Stijlvol en lekker compact: de Style toiletrol- en wc-borstelhouder is een aanwinst voor jouw wc of badkamer. En van goede kwaliteit, want het vooraanstaande merk Kela is al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen en produceren van de beste badkamerproducten. Je haalt echt een kwaliteitsproduct in huis. De Style toiletrol- en wc-borstelhouder is gemaakt van oersterk en duurzaam metaal. Je kunt er daarom op rekenen dat dit product jarenlang meegaat. Staat je wc in de badkamer? Het metaal is prima bestand tegen vocht en zal niet gaan roesten.

Luxe uitstraling: Je ziet het meteen: het prachtige design. De strakke lijnen en de minimalistische vormgeving geven de Style serie een luxe uitstraling die in geen enkele wc of badkamer misstaat. De kleur en het design zijn neutraal genoeg om met verschillende stijlen te worden samengevoegd. Wil je een rustig geheel creëren? Combineer dan meerdere producten van dezelfde Style serie.

Geen extra gaten in de muur: De set staat op zichzelf, wat als voordeel met zich meebrengt dat er niet hoeft te worden geboord. De metalen voet zorgt ervoor dat de houder stevig staat en niet zomaar omvalt. De borstel is voorzien van een borstelkop met stevige, robuuste haren. Als de borstel aan vervanging toe is, kan deze gemakkelijk worden besteld.

Kenmerken Kela toiletrolhouder en wc-borstel Style

  • Gemaakt van sterk metaal
  • Bestand tegen vocht en zal niet roesten
  • Luxe uitstraling
  • Losstaande set, geen gaten in de muur te boren
  • Stevige voet, stabiele basis