Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Varda

Omschrijving Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Varda

Als je op de wc zit, heb je alles graag bij de hand. Kela weet dit maar al te goed en heeft daarom een compacte twee-in-éénhouder ontwikkeld.  De Varda toiletborstel- en wc-rolhouder is niet alleen functioneel, maar door de stijlvolle vormgeving ook een plaatje om te zien! De Varda lijn kan door het prachtige design met diverse stijlen gecombineerd worden.

Duurzaam metaal: Kela, de Duitse badkamerspecialist, is goed op te hoogte van de laatste trends en behoeften van de consument. Kwaliteit staat voorop. Vooral in de badkamer, waar het vaak een natte bedoening is. Kela zorgt er dan ook voor dat de producten van uitstekende materialen gemaakt worden. Voor de Varda serie is gekozen voor het gebruik van sterk en duurzaam metaal. Metaal is bij uitstek geschikt voor badkamerproducten. Het gaat gegarandeerd jarenlang mee, is beschermd tegen roestvorming en kan prima tegen een beetje nattigheid.

Stijlvolle marmeren voet: De Varda toiletrol- en wc-borstelhouder staat op zichzelf. Deze handige houder kan in een hoek worden gezet en kan bij het schoonmaken van het toilet gemakkelijk worden verplaatst. Net als het Varda handdoekrek is de toiletborstel- en wc-rolhouder voorzien van een zware marmeren voet. Deze is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat de houder stevig en stabiel blijft staan en niet zomaar omvalt.

Vereist weinig onderhoud: De houder zelf vraagt weinig onderhoud. Af en toe een vochtig doekje is voldoende. De borstel moet na enige tijd worden vervangen. Deze kan eenvoudig worden nabesteld.

Kenmerken Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Varda

  • Gemaakt van sterk en duurzaam metaal
  • Staat op zichzelf, geen gaten in de muur
  • Voorzien van marmeren voet
  • Staat stevig en stabiel
  • Beschermd tegen roestvorming, kan tegen vocht