Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Wasmand Oak

Omschrijving Kela badkamer Wasmand Oak

Een wasmand is natuurlijk hartstikke handig, maar helaas niet altijd even stijlvol. Je doet je best om een mooi interieur te creëren. Waarom zou een wasmand dan enkel functioneel moeten zijn? De Oak wasmand van Kela is niet alleen een handig gebruiksvoorwerp, maar ook een plaatje om te zien!

Gegarandeerd een lange levensduur: Het Duitse bedrijf Kela houdt zich al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen van functionele en stijlvolle keuken- en badkamerproducten. Tijdens de productie wordt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen gewerkt. Als je kiest voor Kela, dan kun je ervan uitgaan dat je nieuwe wasmand van uitstekende kwaliteit is en daarom jarenlang mee zal gaan.

Stijlvol design: De wasmand is opgebouwd uit metalen frame met een ruime canvas waszak. Het interessante aan de Oak wasmand van Kela is dat deze in elk interieur past, welke stijl je ook hebt. Het metaal oogt industrieel en modern, maar door de karakteristieke eikenhouten accenten past de wasmand ook prima in een warme, romantische stijl. De Oak wasmand is voorzien van handvatten. Door het gebruik van canvas weegt de wasmand nauwelijks iets en is daarom eenvoudig te verplaatsen. Combineer de wasmand met andere producten van dezelfde lijn om een fijne, rustige stijl te creëren.

Voorzien van afsluitbare klep: Het kan in de badkamer behoorlijk vochtig zijn. De wasmand is daarom voorzien van een klep, waardoor deze gemakkelijk af te sluiten is. De was zal daarom niet nat worden tijdens het douchen. Ook zullen er door het afsluiten van de mand geen nare geurtjes worden verspreid.

Kenmerken Kela wasmand Oak

  • Metalen frame en canvas waszak
  • Voorzien van handvatten
  • Weegt nauwelijks en is eenvoudig te verplaatsen
  • Voorzien van klep
  • Meerdere producten in deze lijn verkrijgbaar