Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Wasmand Rimossa Set van 2 Stuks grijs

Omschrijving Kela badkamer Wasmand Rimossa Set van 2 Stuks grijs

Ben je toe aan een nieuwe wasmand? Doe er dan gelijk twee! De Rimossa wasmanden zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar zien er ook nog eens heel stijlvol uit.

Twee stuks: Een set van twee wasmanden heeft meerdere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld je was gemakkelijk scheiden: licht en donker, handdoeken en kleding. Op deze manier ligt alles al klaar, je hoeft het alleen nog even in de wasmachine te gooien. Ook kun je ervoor kiezen om de wasmanden op verschillende plekken neer te zetten. Eentje in de badkamer en eentje in de slaapkamer, bijvoorbeeld. Zo zul je nooit meer last hebben van rondslingerende was.

Uitstekende kwaliteit: Als je toch nieuwe wasmanden moet aanschaffen, doe het dan meteen goed. De producten van het Duitse bedrijf Kela staan bekend om de excellente kwaliteit en de lange levensduur. Bij de productie wordt alleen met de beste materialen gewerkt en dat merk je. De Rimossa wasmanden zijn gemaakt van kunststof. Dit sterke en duurzame materiaal is uitstekend bestand tegen de vochtige omgeving van de badkamer en is gemakkelijk in onderhoud. Is de wasmand toe aan een schoonmaakbeurt? Reinig hem met een beetje water en een zachte doek. Hierna kan hij er weer even tegenaan.

Voorzien van deksel: Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je was erg vochtig wordt als je onder de douche staat. De Rimossa wasmanden zijn daarom voorzien van een handige deksel, waarmee de wasmand volledig afgesloten wordt en eventuele vervelende geurtjes binnen houdt.

Kenmerken Kela Rimossa wasmanden

  • Set van 2 stuks
  • Gemaakt van kunststof
  • Bestand tegen vochtige ruimtes
  • Voorzien van deksel
  • Gemakkelijk in onderhoud