Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Zeepdispenser Brass voor aan de muur

Omschrijving Kela badkamer Zeepdispenser Brass voor aan de muur

In een keuken of badkamer hoort natuurlijk zeep, maar wie zegt dat je genoegen moet nemen met zo’n lelijk pompje van plastic uit de supermarkt? Plastic zeepflesjes zien er over het algemeen niet heel chic uit. Je stoot ze door het lichte gewicht ook gemakkelijk om als je bijvoorbeeld met de afwas bezig bent. Dat kan beter. Ga voor de stijlvolle variant van Kela! De Brass zeepdispenser van Kela maakt echt verschil in je keuken.

Stijlvol en chic: Voor de Brass zeepdispenser van Kela zijn uitsluitend materialen van hoge kwaliteit gebruikt. Deze chique zeepdispenser is namelijk gemaakt van messing. Dit sterke materiaal is zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. Je hoeft niet bang te zijn voor roestvorming, want dit materiaal is prima bestand tegen corrosie. De zeepdispenser heeft een mooie vormgeving en kan goed met allerlei stijlen worden gecombineerd.

Minder plastic in huis: Het is even een investering, maar uiteindelijk ben je goedkoper uit. Navulverpakkingen zijn vaak groter en goedkoper. Door de aanschaf van een zeepdispenser van goede kwaliteit hoef je niet om de haverklap een nieuw pompje van plastic aan te schaffen. De Brass zeepdispenser gaat jarenlang mee.

Gemakkelijk in gebruik: De zeepdispenser is voorzien van een verwijderbare binnenkant. Dit maakt het gemakkelijk om bij te vullen of de dispenser schoon te maken. De pomp is speciaal ontwikkeld om ongewenst druppelen tegen te gaan. Deze zeepdispenser kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Dit scheelt weer ruimte op het aanrecht.

Kenmerken Kela Badkamer Brass zeepdispenser

  • Gemaakt van messing
  • Bestand tegen corrosie
  • Makkelijk bij te vullen
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Eenvoudig schoon te maken