Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Armata Fonduecarrousel set van 23 Stuks

Omschrijving Kela keuken Armata Fonduecarrousel set van 23 Stuks

Heb je een gezellige avond op de planning staan maar geen zin om uren in de keuken door te brengen? Wat dacht je van een avondje fonduen met je gasten? Zo organiseer je een heerlijke avond vol lekker eten en je gasten doen het werk. Ideaal toch? Deze fonduepan van Kela is van alle gemakken voorzien. Bestel in een keer een hele set zodat je overal op voorbereid bent.

Gebruiksvriendelijk gemak: Kela is een Duitse producent die al sinds 1903 actief is op de markt. Ze weten dus heel goed wat ze doen. Naast het elegante design waardoor de fonduepan in iedere keuken en woonkamer past zijn er meer slimmigheden toegepast. Zo is de bodem van de fonduepan gemaakt van staal waardoor deze op iedere warmtebron kan om op te warmen. Als de olie warm genoeg is kan je de pan op het de brander zetten. Zo houd je alles op de juiste temperatuur.

Complete en mooie set: Je bent in een keer klaar met deze set. De set bestaat uit een houten carrousel waar de warmhoudrechaud en schaaltjes op passen. De RVS fonduepan en RVS anti-spatdeksel staan garant voor jarenlang fondueplezier. Bovendien is de set ook nog eens uitgerust met handig bestek, je krijgt er 6 fonduelepels en 6 fonduevorken bij!

Veiligheid voorop: Een fonduepan op tafel is super feestelijk en gezellig. Echter zit de pan vol hete vloeistof waardoor het wel verstandig is om veilig te werk te gaan. Gelukkig is de pan voorzien van een anti-spatdeksel. Door deze deksel komen er zo min mogelijk spetters uit de pan. Daarnaast is het advies om de pan niet voor meer dan de helft te vullen met olie.

Kenmerken Kela keuken Armata Fonduecarrousel

  • Elegant design
  • RVS fonduepan met houden carrousel
  • Bodem van de pan gemaakt van staal, geschikt voor elke warmtebron
  • Voorzien van antispatdeksel
  • Inclusief 6 fonduelepels en 6 fonduevorken