Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Asia Wok Set van 5 Stuks

Omschrijving Kela keuken Asia Wok Set van 5 Stuks

Op zoek naar een goede wok? Wokken is een populaire manier om eten te bereiden en dat is hartstikke logisch. Wokken is gezond en snel, op hoog vuur bereid je in een handomdraai een lekkere maaltijd. Deze wok van Kela wordt ook nog eens geleverd met alles wat je nodig hebt voor de bereiding! Bovendien kan je hiermee koken op zowel gas, inductie, keramisch, halogeen en een elektrische warmtebron. Een allemansvriend dus! 

Gietijzeren wokpan: Omdat deze wokpan van gietijzer is gemaakt weet je dat je een duurzame wokpan aanschaft waar je jaren plezier van hebt. Ook de handvatten aan de pan zijn van gietijzer, houd daar wel rekening mee als je de pan wil verplaatsen. Doordat je handvatten aan weerszijde van de pan hebt is het makkelijk om deze op te tillen en te verplaatsen.

Handig design: Met een ergonomisch vormgegeven handvat van bamboe til je de deksel eenvoudig van de pan. De deksel maakt de wokpan nog veelzijdiger in het gebruik. Ook stomen en smoren doe je gewoon in deze gietijzeren wokpan. Het rooster vergemakkelijkt het koken nog meer! Door ingrediënten die gaar zijn op het rooster te plaatsen kan je deze later weer toevoegen aan het gerecht en blijft de smaak optimaal.

Complete set: Maak het jezelf nog makkelijker in de keuken door in een keer alles aan te schaffen wat je nodig hebt om een gezond wokgerecht op tafel te zetten. Deze set bestaat uiteraard uit een kwalitatief hoogwaardige pan met deksel, een rooster voor in de pan, keukenpincet en stokjes.

Kela keuken Asia Wok Set 

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Ergonomisch vormgegeven handvat
  • Handvat is gemaakt van bamboe
  • Pan gemaakt van gietijzer
  • Inclusief rooster, keukenpincet en stokjes