Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Astana Kaasfondue Set voor 6 Personen 1,2 liter

Omschrijving Kela keuken Astana Kaasfondue Set voor 6 Personen 1,2 liter

Ben je op zoek naar een kaasfondue om avonden heerlijk te tafelen? Deze kaasfondue van Kela biedt alles wat je zoekt op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Vanwege het materiaal van de pan is het mogelijk om de pan op iedere warmtebron te gebruiken, het past dus in iedere keuken. En het is nog een plaatje ook! 

Complete set: Hete kaas of olie op tafel vraagt om goede veiligheid. De zware houten carrousel zorgt voor een stevige basis! Bovendien kan je daar de schaaltjes van keramiek op zetten, bijvoorbeeld gevuld met sausjes. Omdat de carrousel draait kan iedereen genieten van alle sausjes, je hoeft dus niets door te geven of om te lopen voor jouw favoriete dip. Naast de schaaltjes wordt de fonduepan geleverd met lepeltjes en een spatdeksel. Deze deksel verhoogt de veiligheid nog meer, het beschermt de tafelgasten tegen spetters. 

Gezellige avonden zonder uren in de keuken te staan: Het grote voordeel van een kaasfondue is dat je zelf geen uren in de keuken hoeft te staan om jouw gasten een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Behalve de voorbereiding en de afwas heb je er verder geen omkijken naar. Je kan dus zelf aanschuiven en hoeft niets te missen.

Duurzaam materiaal: De fonduepan is gemaakt van 18/10 edelstaal en daarmee van hoogwaardige kwaliteit. Omdat de bodem van dit materiaal is kan je de pan op elke warmtebron plaatsen. Zo kan je olie of kaas makkelijk op het fornuis verwarmen en daarna op het chromen onderstel te zetten.

Kenmerken Kela keuken Astana Kaasfondue Set

  • De zware houten caroussel biedt een stevige basis
  • Carrousel kan draaien
  • Schaaltjes van keramiek
  • Inclusief lepeltjes en spatdeksel
  • Pan gemaakt van edelstaal