Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Raclette Bakplaat Chalet voor 8 Personen

Omschrijving Kela keuken Raclette Bakplaat Chalet voor 8 Personen

Er is weinig leuker dan een hele avond samen tafelen. Daarom is een racletteset onmisbaar in iedere keuken. Deze uitgebreide set van Kela voorziet je van alle benodigdheden om avonden lang te genieten. Met de strakke vormgeving van deze racletteset steelt het in iedere keuken de show. Bovendien is er bij de vormgeving rekening gehouden met gebruiksgemak en veiligheid. 

Veelzijdig en functioneel: Omdat deze set uit zowel een grillplaat als pannen bestaat kan je behoorlijk veel kanten op. Het voordeel is dat je als gastvrouw of -heer zelf geen werk hebt aan het bereiden van een gezonde en heerlijke maaltijd. Je schuift gewoon gezellig aan en iedereen kiest zelf wat ze bereiden. Ook met moeilijke eters heb je zo gegarandeerd een leuke avond waarbij iedereen heerlijk eet.

Veiligheid staat voorop: Omdat een raclette geen gebruik maakt van hele olie is het een stukje veiliger tafelen dan bijvoorbeeld fondue. Met enkel een stopcontact ben je er al klaar voor. Binnen 5 tot 7  minuten is de plaat op de gewenste temperatuur en kan het feest beginnen. Doordat je de temperatuur van de plaat stapsgewijs kan instellen houd je volledige regie over het bakken en grillen. Zo kan je de warmte dus makkelijk aanpassen aan het te bereiden eten.

Complete set: De raclette wordt geleverd met pannetjes en spatels. Beiden voorzien van een antikleeflaag, zo bakt er niets meer aan. Dat zou toch zonde zijn? Bij het ontwerpen van deze racletteset was het gebruiksgemak van jou en jouw gasten het uitgangspunt en dat merk je!

Kela keuken Raclette Bakplaat Chalet

  • De set bestaat uit zowel een grillplaats als uit pannetjes
  • Bakplaat is in 5-7 minuten warm
  • Pannetjes en bakplaat is voorzien van antikleeflaag
  • Inclusief spatel
  • Geen olie nodig