Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Bern Kaasfondue Set van 10 Stuks

Omschrijving Kela keuken Bern Kaasfondue Set van 10 Stuks

Avonden tafelen met vrienden of familie is heerlijk. En dat wordt al helemaal leuk als iedereen zelf aan de slag gaat! Deze prachtige fonduepan van Kela gemaakt van keramiek is perfect voor een avondje kaasfondue. Producten van Kela staan voor kwaliteit, je hebt er dus jarenlang plezier van. Bovendien gaat Kela voor elegante vormgeving, een lust voor het oog.

Authentiek design: Een echte Zwitserse fondue komt pas echt goed tot recht in een authentieke pan. Daarom is deze rode fonduepan van Kela gemaakt van keramiek de ideale pan. De mooie rode kleur past in iedere keuken en zorgt voor een echte Zwitserse beleving. De bodemplaat zorgt voor stevigheid zodat de pan goed op tafel blijft staan. Dat is altijd een prettige gedachte, toch?

Complete set: Behalve de prachtige pan ontvang je bij het bestellen van deze set ook een bodemplaat waar het rechaud op gaat. In de verchroomde rechaud plaats je de pastabrander om de fondue warm te houden. Als iedereen voldoende heeft kunnen genieten doof je de pasta in de rechaud eenvoudig met een dekseltje. Dan weet je zeker dat het vuur gedoofd is. Bovendien krijg je 6 handige fonduevorken, deze hebben een kleurcodering zodat iedereen van jouw stukje af blijft.

Veelzijdige pan: Uiteraard is de pan ook te gebruiken voor andere fondue. Ook olie kan in deze pan, houd dan wel rekening met spetters en doe de pan niet te vol! De pan verwarm je eenvoudig op het vuur waarna je deze op de rechaud zet om het warm te houden

Kenmerken Kela keuken Bern Kaasfondue Set

  • Gemaakt van keramiek
  • Elegante vormgeving
  • Rode kleur, Zwitserse beleving
  • Inclusief 6 handige fonduevorken met kleurcodering
  • Verchroomd rechaud