Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Bernadino 3-in-1 Multiplaat voor 8 Personen

Omschrijving Kela keuken Bernadino 3-in-1 Multiplaat voor 8 Personen

Wil je gezellig tafelen zonder zelf uren in de keuken te staan? Grillen of fonduen is dan de ideale oplossing! Kan je niet kiezen, dan is deze combinatie van Kela perfect! De multiplaat maakt het mogelijk om te genieten van een fondue als raclette! Met de pannetjes aan de onderkant van de plaat is het feest compleet.

Fondueset: Het is altijd leuk om iets op tafel te zetten waar iedereen van geniet. Met deze combinatie lukt je dat zeker. De fonduepan op de plaat kan je vullen met olie of kaas, net waar je zin in hebt. Bovendien wordt de set geleverd met vorkjes voor in de pan, zelf daar is aan gedacht.

Racletteset: Grillen is natuurlijk ook hartstikke leuk. De plaat is trapsgewijs in te stellen zodat je op iedere gewenste temperatuur kan grillen. Binnen 5 minuten kan je starten! Wat ook fijn is, is dat de plaat en pannen voorzien zijn van een antikleeflaag. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw stukje zalm aan de grill blijft plakken. Ook de pannenkoekjes of omeletjes vliegen zo de pan uit. Om deze laag te beschermen wordt de set geleverd met kunststof spatels, deze beschadigen de pannetjes en plaat niet.

Veiligheid: Om veilig te kunnen genieten is de fonduepan voorzien van een spatdeksel. Hete spetters blijven zo in de pan. Door de inkepingen kan je de vorkjes makkelijk even laten rusten. De producent van deze multiplaat staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en elegante vormgeving en dat is te zien.

Kenmerken Kela keuken Bernadino 3-in-1 Multiplaat

  • Combinatie van fonduepan, pannetjes en grillplaat
  • In 5 minuten opgewarmd
  • Inclusief spatels
  • Fonduepan voorzien van spatdeksel
  • Pan is voorzien van inkepingen voor fonduevorkjes