Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Cailin Fondue set voor 6 Personen 1,7 liter

Omschrijving Kela keuken Cailin Fondue set voor 6 Personen 1,7 liter

Wil je een etentje organiseren maar heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan? Met deze fonduepan van Kela heb je het beste van beiden werelden. Jouw gasten gaan zelf aan de slag en jij schuift lekker aan. Qua voorbereiding heb je niet meer nodig dan de inhoud van de pan en gesneden ingrediënten en je bent toch verzekerd van een heerlijke avond!

Veiligheid voorop: Een fonduepan is heet en daarom is het wel zo fijn als je weet dat je een veilige pan op tafel zet. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is de spatdeksel op deze fonduepan een belangrijke toevoeging. Deze houdt hete spetters binnensboord. Bovendien is de rechaud voor de brandpasta voorzien van een deksel om de vlam makkelijk te doven. Zo weet je dus zeker dat het vuur uit is. Daarnaast heeft de rechaud het formaat voor de juiste hoeveelheid brandpasta, dit voorkomt dat de brander te lang aan kan blijven staan.

Hoogwaardige kwaliteit: De producent van deze fonduepan, Kela, staat bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Deze fonduepan is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Het gebruik van dit materiaal verzekert je van jarenlang plezier. Ook is het een allemansvriend, het is mogelijk om de pan op alle soorten warmtebronnen te gebruiken. Je kunt warme inhoud van de pan dus eerst opwarmen voordat je de pan op de het stevige onderstel plaatst.

Elegante vormgeving: De vormgeving van deze fonduepan is elegant en tijdloos waardoor hij in iedere keuken past. Wat jouw inrichting ook is, deze fonduepan is het stralend middelpunt van iedere mooi gedekte tafel. Bovendien maakt de fonduepan onderdeel uit van een hele lijn, hier kan je jouw pannenset nog verder mee uitbreiden. Deze set wordt geleverd met bijpassende vorken om het fonduen nog makkelijker te maken.

Kenmerken Kela Cailin Fondueset

  • Voorzien van spatdeksel
  • Rechaud voorzien van deksel om vlam makkelijk te doven.
  • Gemaakt van hoogwaardig edelstaal
  • Stevig onderstel
  • Elegant en tijdloos design