Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Cailin Pannenset Set van 4 Stuks

Omschrijving Kela keuken Cailin Pannenset Set van 4 Stuks

Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker ook in de keuken! Met de juiste middelen maak je het jezelf een stuk makkelijker, en het is nóg makkelijker als je dat allemaal in één keer aanschaft. Deze pannenset voorziet je in een klap van alle benodigde kookpannen zodat je aan de slag kan. Bovendien wil het oog ook wel wat, hoe leuk is het dat alles mooi bij elkaar past. Deze set maakt onderdeel uit van een serie zodat je kan blijven aanvullen.

Complete set: Deze pannenset van Kela bestaat uit 4 prachtige pannen. Drie kookpannen en een steelpan. De kookpannen hebben verschillende maten zodat je er van alles in kan bereiden. Een steelpan is onmisbaar in iedere keuken, daar kan je zo veel mee! Warm satésaus op of maak zelf een heerlijke saus. Door de lange steel kan je de pan snel en makkelijk van het vuur halen, waardoor je extra flexibel bent. Ideaal voor bereidingen waarbij timing erg nauw komt!

Elegant edelstaal: De vormgeving van de pannen is strak en elegant. Door het gebruik van hoogwaardig edelstaal weet je dat je pannen jarenlang mee gaan. Het staal past mooi in iedere keuken, zowel de meer landelijk vormgegeven keuken als een strakke moderne uitvoering. 

Doordacht design: De drie kookpannen zijn voorzien van een glazen deksel, hoewel het spreekwoord zegt dat een pan waar je naar kijkt niet kookt, bewijst Kela met deze pannen dus het tegendeel. Door de glazen deksel kan je het kookproces nauwlettend in de gaten houden zonder dat je het kookproces verstoort door het deksel op te tillen. Het stoomventiel voorkomt overkoken door dat stoom afgeblazen kan worden.

Kenmerken Kela pannenset Cailin

  • Bestaat uit 4 prachte pannen, 3 kookpannen en een steelpan
  • Strak en elegant
  • Gemaakt van hoogwaardig edelstaal
  • Kookpannen zijn voorzien van glazen deksel
  • Stoomventiel voorkomt overkoken