Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Cailin Pastapan 5,8 liter

Omschrijving Kela keuken Cailin Pastapan 5,8 liter

De Italiaanse keuken is voor velen favoriet en terecht! Een keuken met heerlijke pasta’s die veelal gekenmerkt worden door eenvoud. Ben jij als kok ook zo gek op het bereiden van pasta, dan is een pastapan onmisbaar. Omdat de pan onderdeel is van een serie is het aanvullen van je collectie ook mogelijk. 

Elegante vormgeving en doordacht design: Met het tijdloze design en het mooie materiaal past deze pan in iedere keuken. De pan wordt geleverd met pasta-inzet en glazen deksel. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Door de glazen deksel kan je het kookproces goed in de gaten houden zodat je heerlijke al dente pasta op tafel zet. Bovendien hoef je het deksel niet op te tillen, dit kan het kookproces namelijk verstoren.

Handige pasta-inzet: De pasta-inzet komt bovenop de pan waardoor je de pasta makkelijk uit het kokend water kan halen. Daarnaast fungeert de inzet als vergiet zodat je de pasta eventueel makkelijk kan afspoelen. Hiermee hoef je dus niet meer te klungelen met losse vergieten of afgieten met de deksel. We weten allemaal dat er dan wel eens pasta verloren gaat en dat is zonde!

Degelijke duurzaamheid: Deze pastapan van Kela is gemaakt van  hoogwaardig 18/10 edelstaal. Een degelijk en duurzaam materiaal waardoor je vele jaren plezier hebt van je aankoop. Ook de bodem is van 18/0 staal waardoor de pan geschikt is voor gebruik op alle warmtebronnen, inductie incluis. Deze eigenschappen maken de pan op alle gebieden een echte allemansvriend. 

Kenmerken Kela pastapan Cailin

  • Gemaakt van hoogwaardig edelstaal
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Wordt geleverd met pasta-inzet en glazen deksel
  • Inzet kan ook fungeren als vergiet, voor extra gemak
  • Tijdloos design