Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Cailin Soeppan 13,5 liter

Omschrijving Kela keuken Cailin Soeppan 13,5 liter

Soep kan altijd en met een goede soeppan maak je het jezelf nog makkelijker om iedereen van heerlijke soep te voorzien. Deze soeppan van Kela is gemaakt van hoogwaardig edelstaal, een materiaal van topkwaliteit waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. Deze soeppan kan in de vaatwasser, maar we raden je wel aan om de pan met de hand af te wassen, dan heb je er het langste plezier van.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Omdat de bodem is gemaakt van 18/0 staal is deze pan ook nog eens geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit materiaal zorgt voor een geleidelijke verdeling van de warmte. De soeppan maakt onderdeel uit van een serie pannen zodat je de collectie naar gelang kan uitbreiden. Met de strakke vormgeving passen deze pannen in iedere keuken en op iedere tafel. 

Elegante vormgeving: Door de glazen deksel kan je precies zien wat er allemaal in de pan gebeurt zonder dat je de deksel hoeft op te tillen. Zo verstoor je het kookproces dus niet wat de smaak en soep uiteraard alleen maar ten goede komt. De mooi vormgegeven grepen zijn niet cool-touch, wees dus voorzichtig wanneer je de pan van het vuur af haalt. Maar wees niet bang, want de vormgeving is zo gedaan dat de grepen lang niet zo warm worden als de pan.

Duurzame Duitse degelijkheid: Al met al is deze soeppan dus een ideale pan voor in iedere keuken. De producent staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit pannen zodat je lang plezier van je aankoop hebt.

Kenmerken Kela Soeppan Cailin

  • Gemaakt van hoogwaardig edelstaal
  • Kan in de vaatwasser, echter, met de hand is aan te raden
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Voorzien van glazen deksel
  • Hoogwaardige kwaliteit