Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Cailin Stoompan 2,4 liter

Omschrijving Kela keuken Cailin Stoompan 2,4 liter

Met een stoompan is het eenvoudiger om gerechten met stoom te bereiden. Stomen is een gezonde wijze om maaltijden te bereiden omdat het veel voedingsstoffen behoudt. Deze stoompan met inzet is daarmee een aanwinst voor iedere keuken en iedere kok. Kela, de fabrikant staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. 

Geschikt voor alle warmtebronnen: De stoompan is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal, zodat deze pan gebruikt van worden op alle warmtebronnen, zelfs op inductie. De handvatten zijn geen cool-touch, dit betekent dat ze wel warm worden. Maar uiteraard niet zo heet als de pan zelf. Let dus wel een beetje op als je de pan van het vuur haalt of de inzet uit de pan tilt.

Handig design: De pan komt met een stoom-inzet en deksel van glas. Met de inzet in de pan, kan vis of groente gestoomd worden. Hierbij heb je maar weinig water nodig en blijven aroma’s, smaken en vitaminen behouden. De inzet is eenvoudig uit de pan te verwijderen voor optimaal gemak. En de pan kan gereinigd worden in de vaatwasser, echter is het aan te raden om de pan met de hand te wassen zodat je langer plezier hebt van je aankoop.

Elegante vormgeving: Met het mooie design past deze stoompan in iedere keuken. Het tijdloze ontwerp komt mooi uit aangezien je jarenlang plezier hebt van deze stoompan. De pan is onderdeel van een serie pannen die allemaal gemaakt zijn van hetzelfde hoogwaardige materiaal en zijn voorzien van elegante handvatten en glazen deksels. Je kan de collectie naar wens uitbreiden om jezelf van alle gemakken te voorzien.

Kenmerken Kela stoompan Cailin

  • Gemaakt van edelstaal
  • Voorzien van stoom-inzet
  • Wordt geleverd met glazen deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Kan in de vaatwasser, echter, handwas verdient de voorkeur