Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Calido Braadpan met Deksel 4 liter

Omschrijving Kela keuken Calido Braadpan met Deksel 4 liter

Als je op zoek bent naar een gietijzeren braadpan van degelijke kwaliteit ben je hier op het juiste adres! Deze pan is van het Duitse bedrijf Kela wat al meer dan 100 jaar bekend staat om hoogwaardige kwaliteit. Verzeker jezelf van een braadpan waar je jarenlang plezier van hebt met deze rode braadpan van Kela.

Gietijzeren braadpan: De braadpan is gemaakt van gietijzer. Dit maakt dat de pan van zware kwaliteit is en lang mee gaat. Bovendien kan de pan op iedere warmtebron en zelfs in de oven. Dat maakt de pan nog gebruiksvriendelijker. Gietijzer geleidt de warmte goed waardoor de pan gelijkmatig warm wordt en deze warmte lang vast houdt. En gietijzer kan flink verhit worden, temperaturen tot 300 graden zijn geen probleem.

Elegante vormgeving: Deze tijdloze pan is voorzien van een emaille laag. Deze laag is er niet alleen voor de mooie rode kleur maar beschermt de pan ook tegen roest én aanbakken. Aan de binnenzijde is de pan namelijk ook voorzien van deze beschermende laag zodat je maaltijd de pan in goede staat uit komt.

Voorbehandeling: Voordat je de pan voor de eerste keer gebruikt is het belangrijk dat je deze pan goed afspoelt met water. Daarna dien je de pan goed af te drogen. Vervolgens smeer je de pan in met plantaardige olie. Dit doe je door de olie met een keukenpapiertje aan de binnenkant van de pan uit te wrijven. Nu is de pan klaar voor gebruik. 

Kenmerken Kela Calido braadpan

  • Gemaakt van gietijzer
  • Zware kwaliteit en gaat lang mee
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief oven
  • Temperaturen tot 300 zijn geen probleem
  • Binnenkant voorzien van beschermende laag