Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Calido Wok 4 liter

Omschrijving Kela keuken Calido Wok 4 liter

Wokgerechten zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse keukens en dat vinden wij hartstikke logisch! Koken in een wokpan is relatief eenvoudig en hartstikke gezond. Misschien ben je al ervaren in deze keuken en zoek je een goede wokpan om je kookkunsten tot een hoger niveau te willen of wil je goed beginnen aan deze uitdaging? Met het schitterende design en de duurzame kwaliteit voor een goede prijs ben je met de Kela wokpan verzekerd van een topaankoop.

Degelijke kwaliteit: De wokpan is van zwaar gietijzer met een prachtige rode emaille laag. Gietijzer zorgt voor een goede geleiding van de warmte zodat de maaltijd gelijkmatig gaart. Door het emaille is de pan beschermd tegen roest en aanbakken, zodat je jarenlang de sterren van de hemel kookt. Bovendien houdt gietijzer de warmte ook goed vast.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, dit maakt de pan nog makkelijker in het gebruik. De wokpan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven, zonder deksel kan deze tot wel 300 graden verdragen. Let wel op dat deze pan voorbehandeld moet worden voor het eerste gebruik. Dit is eenvoudig: spoel de pan uit met water en droog vervolgens goed af. Dan kan je de wokpan insmeren met plantaardige olie en de overtollige olie verwijderen met keukenpapier.

Doordacht design: De wokpan wordt geleverd met een glazen deksel waardoor deze nog veelzijdiger in het gebruik is. Door de glazen deksel kan je goed in de gaten houden hoe het met de bereiding gesteld is zonder het proces te verstoren. Met de deksel wordt de functionaliteit van de Kela wokpan nog groter, ook smoren en koken behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken Kela Wokpan Calido

  • Gemaakt van gietijzer
  • Zorgt voor goede warmtegeleiding en gelijkmatige garing
  • Houdt warmte goed vast
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Wordt geleverd met glazen deksel