Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Country Fondueset voor 6 Personen 1 liter

Omschrijving Kela keuken Country Fondueset voor 6 Personen 1 liter

Lekker eten hoort bij een gezellige avond met vrienden of familie. En wat is er nou lekkerder dan een heerlijke fondue maaltijd? Perfect voor een avondje lang tafelen met goede gesprekken. De Kela keuken Country fondueset voor 6 personen past bij iedere gelegenheid, want je hebt oneindig veel opties: groente, vlees, vis of kaas om maar wat te noemen. Is het een hele speciale gelegenheid, of hou je gewoon meer van zoet, probeer dan eens een chocolade fondue. Iedereen zal heerlijk smullen.

Gietijzer: De Kela keuken Country fondueset is vervaardigd van duurzaam gietijzer. Dat betekent dat de fonduepan zeer hittebestendig is en naderhand gemakkelijk schoongemaakt kan worden met water en zeep. De binnenkant krast niet en kaas krijgt geen kans om aan te koeken. Het perfecte materiaal dus voor een kwaliteitsfondueset. En het is nog mooi ook.

Houten handgrepen: De handgrepen van zowel de fonduepan als de zes meegeleverde vorkjes zijn gemaakt van massief acaciahout. Duurzaam design en ook nog een erg praktisch. De handgrepen worden op deze niet heet. De Kela keuken Country fondueset wordt ook geleverd met een massief acacia houten onderzetter zodat je de fonduepan veilig op iedere tafel kunt zetten.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De Kela keuken Country fonduepan kun je heel makkelijk van te voren opwarmen op je fornuis of kookplaat. Deze fonduepan is namelijk geschikt voor alle soorten warmtebronnen: gas, inductie, elektrisch, halogeen en keramisch. Kun je snel gaan beginnen met het fonduen. Op tafel houd je de fonduepan lekker lang warm met meegeleverde brander met alcoholgel.

Kenmerken Kela keuken Country Fondueset

  • Geschikt voor 6 personen
  • Gemaakt van duurzaam gietijzer en acaciahout
  • Hittebestendig
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Handgrepen worden niet heet