Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Country Grillplaat 37,5cm

Omschrijving Kela keuken Country Grillplaat 37,5cm

Toch geen barbecue weer? Geen enkel probleem. Met de Kela keuken Country grillplaat kun je jouw feestje gewoon binnen doorzetten. Op deze mooi vormgegeven binnen grillplaat kun je al die heerlijke burgers, worstjes, groenten en spiesen in je huiskamer bereiden. Gezellig met z’n allen aan tafel je eigen eten grillen en bakken onder het genot van een heerlijk glas wijn en de leukste gesprekken. Met deze veelzijdige grillplaat zul je zeker weten veel onvergetelijke avonden beleven.

Gietijzer: Natuurlijk is deze elegante grillplaat van gietijzer gemaakt. Deze staalsoort is zeer hittebestendig, perfect dus voor het dichtschroeien van een lekker mals biefstukje op een gloeiend hete grillplaat. Gietijzer is erg duurzaam en ook praktisch in het gebruik. Je kunt de grillplaat namelijk gemakkelijk met wat water en een sopje schoonmaken. Ook kan de Kela keuken Country grillplaat in de vaatwasser.

Houten onderzetter: De Kela keuken Country grillplaat wordt standaard geleverd met een massief acaciahouten onderzetter. Die laat geen warmte door zodat je de grillplaat zonder problemen op iedere ondergrond kunt plaatsen. Het maakt dus niet uit of jouw tafel van hout, glas of kunststof is gemaakt. De Kela Country grillplaat is universeel te gebruiken.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Op tafel wordt de grillplaat opgewarmd met drie meegeleverde branders die je met alcoholgel vult. Daarmee wordt de Kela keuken Country grillplaat ontzettend goed warm. Maar je kunt de grillplaat ook opwarmen in je oven of op de kookplaat. De grillplaat is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, waaronder keramisch, inductie, halogeen en natuurlijk gas.

Kenmerken Kela keuken Country Grillplaat

  • Grillplaat van gietijzer
  • Hittebestendig
  • Wordt geleverd met massief acaciahouten onderzetter
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • 3 meegeleverde branders