Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Country Kaasfondue Set voor 6 Personen 2 liter

Omschrijving Kela keuken Country Kaasfondue Set voor 6 Personen 2 liter

Nu de dagen weer korter worden en het al aardig afkoelt, krijg jij vast ook weer zin om eens lekker te kaasfonduen. Hoe je moet kaasfonduen, dat weten de designers van het Duitse merk Kela wel. Kijk maar naar hun slim ontworpen en degelijke Kela keuken Country kaasfondue set voor 6 personen. Perfect voor een avondje lekker genieten van heerlijk smeuïge Zwitserse kazen in het gezelschap van vrienden en familie. Lekker glaasje rode wijn erbij. En je avondje is helemaal volmaakt.

Makkelijk voorbereiden: De Kela keuken Country kaasfondue set is zodanig ontworpen dat je de avond zonder gedoe kunt voorbereiden. Je kunt de kaasfondue namelijk in dezelfde keramische fonduepan gewoon op je fornuis of kookplaat voorbereiden. Omdat de fonduepan keramisch is, heb je een metalen onderzetter nodig als je al op inductie kookt.

Keramische pan: Net als de traditionele kaasfondue pan, is ook deze moderne Kela keuken Country kaasfonduepan vervaardigd van keramisch materiaal. Dat zorgt voor een optimale warmteverdeling tijdens de voorbereiding. Bijkomend voordeel is dat de kaas ook niet zo snel aan kan koeken. Het aardewerk blijft lange tijd warmte uitstralen, zodat de kaas extra lang lekker warm en smeuïg blijft.

Veilige basis: Het onderstel is van gietijzer gemaakt en staat stevig op een massief acaciahouten onderzetter. Tezamen vormt dit een zeer stabiele basis voor de keramische kaasfonduepan. Het fonduen met de Kela keuken Country kaasfondue is dus heel erg veilig en kan op iedere ondergrond geplaatst worden. Geen kans op ongelukken en geen brandplekken op de tafel.

Kenmerken Kela keuken Country Kaasfondue Set

  • Geschikt voor 6 personen
  • Keramische fonduepan
  • Optimale warmteverdeling en blijft lang warm
  • Onderstel van gietijzer en acaciahout
  • Veilige basis