Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Henrik Kaasfondueset voor 6 Personen 2 liter

Omschrijving Kela keuken Henrik Kaasfondueset voor 6 Personen 2 liter

Heb jij ineens ook zo een zin om weer eens lekker te gaan kaasfonduen? Dat snappen wij helemaal. Daarom presenteren wij hier jouw perfect partner in crime, de Kela keuken Henrik kaasfondueset voor 6 personen. Om, nu het zo koud is buiten, heerlijk samen te genieten van de overheerlijke smaken en geuren van die smeuïge Zwitserse kazen. Krijg je er al zin in? Regel jij alvast even de wijn, Gruyere en Emmentaler? Dan regelt deze topper van Kela de rest. Heb je trouwens die mooie rendieren al gezien op de rand van de kaasfonduepan? Kela heeft ook nog eens oog voor detail.

Makkelijk te bereiden: De Kela keuken Henrik kaasfondueset is niet alleen mooi, maar ook slim ontworpen. Je bereidt de kaasfondue namelijk gewoon in dezelfde keramische pan waarmee je straks serveert. Je hoeft dus niets over te gieten. Dankzij het uiterst hittebestendige materiaal, is de keramische kaasfonduepan geschikt voor alle warmtebronnen. Let wel op, als je op inductie kookt, heb je de metalen onderzetter nodig.

Keramische pan: Zoals je gewend bent van een authentieke kaasfondue pan, is ook de Kela keuken Henrik kaasfondue pan in gemaakt van warmtevasthoudend keramiek. De warmte wordt daardoor optimaal verdeeld over de pan en je kaas zal niet meer aanbakken. Aan tafel blijft het materiaal warmte afgeven, waardoor de kaasfondue lang warm en smeuïg blijft.

Metalen basis: De kaasfondue pan staat stevig op de elegant ontworpen bruin metalen basis. Het rechaud heeft een veilige afstand zowel onder als boven de brander, waardoor je zorgeloos kunt kaasfonduen.

Kenmerken Kela keuken Henrik Kaasfondueset

  • Rand met mooie rendieren
  • Geschikt voor alle warmtebronnen. Bij inductie wel metalen onderzetter nodig
  • Gemaakt van wartevasthoudend keramiek
  • Blijft lang warmte afgeven
  • Pan staat op bruin metalen basis