Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Ivo Braadschaal met Deksel 7,3 liter

Omschrijving Kela keuken Ivo Braadschaal met Deksel 7,3 liter

Ben jij op zoek naar een braadslede die nergens te klein voor is? Check dan deze ovale Kela keuken Ivo braadschaal met deksel. Wat je ook wilt braden, koken of bakken, je kunt ervan uitgaan dat het in deze supersize braadschaal past. Provençaalse kip met venkel? Varkensgebraad met peertjes? Een malse lamsbout met abrikozen en sinaasappel? Allemaal geen probleem voor deze braadslede. Wist je dat je er ook een lekkere appeltaart in kunt bakken? Je snapt dat deze braadslee een must is voor iedere thuiskok.

Roestvrijstaal: De Kela keuken Ivo braadschaal is vervaardigd van glanzend 18/10 roestvrijstaal. Dit hoogwaardig materiaal kan tot zeer hoge temperaturen verwarmd worden, perfect dus om mee te braden. De extra dikke basis zorgt niet alleen voor een uitstekend warmtebehoud en gelijkmatige warmteafgifte, het is ook nog eens zeer krasbestendig.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De braadschaal is zowel in de oven als op het fornuis te gebruiken. Welk type kookplaat of oven jij thuis hebt, maakt niet uit. Het roestvrijstaal van de Kela keuken Ivo braadschaal is geschikt voor alle warmtebronnen: gas, elektra, warme lucht, inductie, halogeen en keramisch. Deze echte allrounder mag dus niet missen in jouw keuken.

Mag in de vaatwasser: Omdat je de braadslede waarschijnlijk vaak gaat gebruiken, is het fijn om te weten dat de Kela keuken Ivo braadschaal ook prima in de vaatwasser kan. Scheelt jou weer een hoop gedoe, hoef je het niet met de hand te doen. De braadslede zal keer op keer stralend uit de vaatwasser komen.

Kenmerken Kela keuken Ivo Braadschaal

  • Gemaakt van RVS
  • Kan tot zeer hoge temperaturen verwarmd worden
  • Zowel geschikt voor oven, als op het fornuis
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Kan in de vaatwasser