Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Kerros Braadschaal met Deksel 6,5 liter

Omschrijving Kela keuken Kerros Braadschaal met Deksel 6,5 liter

Hou jij niet van koken met vet? Dan is de Kela keuken Kerros braadschaal met glazen deksel echt iets voor jou. Voor het bakken en braden heb je nauwelijks olie of boter nodig en kun jij ook als je op dieet bent genieten van een heerlijke maaltijd.

Zeer sterk en ovenvaste antiaanbaklaag: Deze slim ontworpen braadschaal heeft een zeer sterke en ovenvaste antiaanbaklaag. Voor het bakken en braden heb je in deze braadschaal nauwelijks nog olie of boter nodig. Met deze Kela keuken braadschaal geniet je van de heerlijkste gerechten, ook als je op dieet bent. De antiaanbaklaag is ook uitermate praktisch voor het grillen van delicate gerechten, zoals een hele vis of het bereiden van een overheerlijke mac ‘n cheese.

Kan in de vaatwasser: De makers van de Kela keuken Kerros braadschaal hebben overal aan gedacht. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen en daarom zeer comfortabel in gebruik. De braadschaal kun je prima op tafel zetten om de gerechten in te serveren. En de glazen deksel is ook als aparte ovenschaal te gebruiken.De Kela Keuken Kerros braadschaal mag gewoon in de vaatwasser. Handig, want we denken dat je de braadschaal met regelmaat zal gebruiken. Geen gedoe dus als je klaar bent met koken. De braadschaal is gemaakt van degelijk aluminium en komt gegarandeerd elke keer glimmend weer uit de afwasmachine.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De Kela keuken Kerros braadschaal is niet alleen geschikt voor de oven, maar kan bijvoorbeeld ook op de kookplaat gebruikt worden. Deze Kerros braadschaal is geschikt voor inductie, gas, keramiek, halogeen en elektrisch. De braadpan is geschikt voor een oven tot maximaal 230 ℃. De glazen deksel heeft echter een maximale temperatuur van 180 ℃.

Kenmerken Kela keuken Kerros Braadschaal

  • Wordt geleverd met glazen deksel
  • Deksel kan ook als ovenschaal worden gebruikt
  • Niet alleen geschikt voor in de oven, kan ook op alle andere warmtebronnen worden gebruikt
  • Voorzien van zeer sterke en ovenvaste antiaanbaklaag
  • Kan in vaatwasser