Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Kerros Braadpan met Deksel 7 liter

Omschrijving Kela keuken Kerros Braadpan met Deksel 7 liter

Braden met weinig vet? Dat kan met de Kela keuken Kerros braadpan met deksel. Deze slim ontworpen braadpan heeft namelijk een uitermate sterke en ovenvaste antiaanbaklaag. Daarom heb je haast geen olie of boter meer nodig bij het bakken en braden. Dus ook als je aan het diëten bent, kun je nog genieten van een gegrild kippetje uit de oven, of een lekker mals lamsboutje met aardappelen en in honing geroosterde groenten. De antiaanbaklaag is overigens ook een uitkomst voor meer delicate ovengerechten als een hele gegrilde vis of een romige omelet.

Drievoudig keramisch versterkt: Omdat de Kela keuken Kerros braadpan drievoudig keramisch versterkt is, heeft de braadpan een zeer goede slijtvastheid, hoge krasbestendigheid en een uitstekende antiaanbakwerking. Je kunt deze allround braadpan dus overal voor inzetten. Ook kun je prima metalen keukengerei gebruiken. Er is niets wat deze braadpan stuk kan krijgen.

Aromadop: Bovenop de glazen deksel zit een uniek aromadop bevestigd. Daar zit een piepkleine opening in waardoor je een klein beetje van het aroma in je neus op kunt nemen. Tevens kun je de dop gebruiken om wijn of andere sappen toe te voegen aan het gebraad, zonder de deksel te hoeven openen.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Je kunt de Kela keuken Kerros braadpan niet alleen in de oven gebruiken, maar ook op je kookplaat. De braadpan is geschikt voor gas-, inductie-, keramisch-, halogeen- en elektrisch koken. De braadpan zelf is ovenvast tot maar liefst 230 ℃ en de glazen deksel tot 180 ℃.

Kenmerken Kela keuken Kerros Braadpan met Deksel

  • Sterke en ovenvaste aanbaklaag
  • Drievoudig keramisch versterkt
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven
  • Voorzien van unieke aromadop
  • Slijtvast en hoge krasbestendigheid