Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Lancy Kaasfondueset voor 6 Personen 2 liter taupe

Omschrijving Kela keuken Lancy Kaasfondueset voor 6 Personen 2 liter taupe

Als de winter zijn ware gezicht laat zien en het echt lekker koud wordt buiten, is het hoog tijd om weer eens lekker te gaan kaasfonduen. Vind je niet? Heerlijk lekker lang tafelen met die heerlijke smaken van Gruyère en Emmentaler, onder het genot van een heerlijk glas rode wijn. De Duitsers weten als geen ander hoe je moet fonduen. De Kela keuken Lancy kaasfondueset van Duitse makelij, is daarom de perfecte keuze voor gezelschappen en families tot zes personen.

Keramische fonduepan: Deze modern uitgevoerde Kela keuken Lancy kaasfonduepan is gemaakt van keramiek. De warmteverdeling tijdens de bereiding is op deze manier optimaal. Een ander voordeel is dat de kaas niet snel klontert en niet aan de bodem vastplakt. Verder blijft aardewerk lang warmte afgeven, waardoor de kaasfondue ontzettend lang warm en romig blijft.

Gemakkelijk te bereiden: De Kela keuken Lancy kaasfonduepan presenteert niet alleen mooi aan tafel, maar is ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. Je bereidt de fondue namelijk in dezelfde keramische pot die je straks op tafel zet. Geknoei met overgieten is verleden tijd. De keramische fonduepan is zeer hittebestendig en daarom geschikt voor alle gangbare warmtebronnen. Je kunt de kaasfondue bereiden op gas, keramisch, halogeen, elektrisch en inductie.

Verchroomd rechaud: De fonduepan staat erg stabiel op de modern vormgegeven en glanzende onderstel met bijgeleverde brander. Dankzij het verchroomde rechaud is er een veilige afstand tussen de brander en de keramische fonduepan. Je kunt dus zorgeloos genieten van je kaasfondue.

Kenmerken Kela keuken Lancy Kaasfondueset

  • Fondueset geschikt voor 6 personen
  • Gemaakt van keramiek
  • Optimale warmtegeleiding
  • Hittebestendig en geschikt voor alle gangbare warmtebronnen
  • Voorzien van verchroomde rechaud