Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Lugano Fondue Carrousel Set van 22 Stuks

Omschrijving Kela keuken Lugano Fondue Carrousel Set van 22 Stuks

Heb jij veel vrienden of een grote familie? Dan heb jij de Kela keuken Lugano fondue carrousel set nodig. Of je nu wilt fonduen in olie of bouillon, met Kela wordt elke fondue een feestje. Op de carrousel kun je de verschillende sausjes en bijgerechtjes handig ronddraaien, terwijl de rest lekker zijn stukjes vlees en vis aan het braden is in de fonduepan. Ook voor vegetariërs bestaan er heerlijke fondue ideeën. Wat je voorkeur ook heeft, met deze carrousel kun je heerlijk mixen en matchen. Succes gegarandeerd.

Gietijzer: De Kela keuken Lugano fondue carrousel set is vervaardigd van geëmailleerd gietijzer. Je kunt de fonduepan daarom veilig verwarmen tot zeer hoge temperaturen. De binnenzijde heeft een antiaanbaklaag waardoor etensresten niet in de bodem branden. Dankzij deze laag is ook het schoonmaken een simpel klusje. Je hebt alleen water, zeep en een zacht sponsje nodig.

Anti spat deksel: De fonduepan wordt afgedekt met een slim ontworpen roestvrijstalen antispatdeksel. De vorkjes blijven rustig in de hete olie of bouillon hangen, terwijl je er van verzekerd bent dat niemand aan tafel hete spatten over zich heen krijgt. Je kunt dus zorgeloos fonduen met de Kela keuken Lugano fondue carrousel set.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Voordat je aan tafel gaat, warm je de fonduepan op op je fornuis. Deze fonduepan is gelukkig geschikt voor alle soorten warmtebronnen, namelijk voor inductie, gas, halogeen en keramisch. Eenmaal aan tafel houd je de fonduepan warm middels de bijgeleverde brander met alcoholgel.

Kenmerken Kela keuken Lugano Fondue Carrousel

  • Gemaakt van geëmailleerd gietijzer
  • Voorzien van antiaanbaklaag
  • Wordt geleverd met antispatdeksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Houd de pan wam met bijgeleverde brander met alcoholgel