Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Minero Braadpan met Deksel 4,5 liter

Omschrijving Kela keuken Minero Braadpan met Deksel 4,5 liter

Een goede braadpan hoort in iedere keuken thuis. De veelzijdigheid van deze pannen maakt dat je tal van heerlijkheden uit de braadpan kan toveren. Deze braadpan is onderdeel van een serie prachtige pannen om jouw kookkunsten tot een hoger niveau te tillen. De fabrikant, Kela staat voor kwaliteit, elegantie en betaalbaarheid. Een mooie combinatie als je het ons vraagt.

Elegante vormgeving: Zoek je een braadpan van hoogwaardige kwaliteit? Deze braadpan is gemaakt uit gegoten ijzer met een prachtige mat zwarte emaille laag, zowel aan de binnen- als buitenkant van de pan. De vormgeving en kleuren geven de braadpan een stoer en elegant voorkomen. Het voordeel van gietijzer is dat dit zorgt voor een goede warmtegeleiding en gelijke garing, wat jouw gerecht alleen maar ten goede komt! De handvatten van de braadpan zijn ook van gietijzer, Dit betekent dat ze ook warm worden, dus houdt daar rekening mee bij het koken!

Geschikt voor alle warmtebronnen: Een gietijzeren braadpan van hoogwaardige degelijke Duitse kwaliteit. De gietijzeren braadpan met emaille lagen is geschikt voor alle soorten warmtebronnen! Dus ook voor inductie en zelfs voor in de oven, tot wel 300 graden. Omdat gietijzer zoveel warmte verdraagt en vasthoudt behoort warm houden ook nog tot de mogelijkheden.

Doordacht design: De braadpan komt met bijpassende deksel. Deze deksel is niet zomaar een deksel. Doordat de deksel plat is kun je met ijs extra verdamping creëren. Dit zorgt ervoor dat er nog meer aroma's in de maaltijd trekken voor nog meer smaak. Bovendien is de binnenkant van de deksel voorzien van aromasterren. Door deze sterren worden dampen en vocht gelijkmatig over de pan verdeeld, wederom een plus voor de smaak van je gerecht. 

Kenmerken Kela Minero braadpan

  • Gemaakt van gietijzer
  • Goede warmtegeleiding en gelijke garing
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en oven
  • Voorzien van platte deksel
  • Voorzien van aromasterren