Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Natura Fondue Carrousel Set van 23 Stuks

Omschrijving Kela keuken Natura Fondue Carrousel Set van 23 Stuks

Fonduen is altijd een goed idee. Vooral als het buiten donker en guur is. Zet je complete fondueset op tafel, zorg voor een aantal smaakvolle sausjes en breng de avond door met vrienden en familie onder het genot van heerlijke hapjes. De fondue carrousel set van Kela brengt altijd gezelligheid met zich mee.

Complete set: Met deze set heb je alles in huis om lekker met het gezin te kunnen fonduen. Haal een aantal lekkere ingrediënten en je kunt meteen beginnen. Deze luxe set bestaat uit: een houten carrousel, een emaille fonduepan (inhoud 1,2 liter), zes vorkjes met houten handgrepen, zes fondue lepels, zes keramieken schaaltjes, pasta brander, een verchroomd rechaud en een anti-spat deksel.

Geschikt voor inductie: De Natura fondueset biedt niet alleen veel plezier en vermaak, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Naast kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wordt er bij Kela namelijk ook veel aandacht besteed aan vormgeving. De onderkant van de fonduepan is gemaakt van 18/10 staal. Dit maakt de pan geschikt voor verschillende warmtebronnen: keramisch, inductie, halogeen, gas en elektrisch.

Veiligheid en onderhoud: Door de anti-spatdeksels wordt het spetteren van olie al grotendeels voorkomen. Ondanks dat is het verstandig om de fonduepan maximaal tot de helft te vullen met olie. Blijf altijd bewust van de hete olie, vooral als er kinderen bij zijn. De fonduepan kan beter niet in de vaatwasser worden gezet vanwege het risico op beschadigingen. Als je de pan zo lang mogelijk goed wilt houden, dan kun je deze beter even met de hand afwassen.

Kenmerken Kela keuken Natura Fondue Carrousel

  • Bestaat uit houten carrousel, emaille fonduepan, zes vorkjes en lepels, zes keramieken schaaltjes, pasta brander, een verchroomd rechaud en een anti-spat deksel
  • Pan gemaakt van emaille
  • Onderkant gemaakt van staal
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Liever niet in de vaatwasser