Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Natura Kaasfondue Set van 10 Stuks

Omschrijving Kela keuken Natura Kaasfondue Set van 10 Stuks

Wat is er nu gezelliger dan lekker met een vorkje in een pannetje kaasfondue prikken samen met vrienden en familie? Zeker in de koude wintermaanden is het een feest als de kaasfondueset tevoorschijn wordt gehaald. De Natura kaasfondueset van Kela zorgt gegarandeerd voor vele fijne avonden aan tafel.

Gemaakt van keramiek: Kela staat voor kwaliteit en werkt altijd met kwalitatief hoogstaande materialen. De pan is gemaakt van oersterk keramiek en gaat daarom zeer lang mee. Dit materiaal is relatief zwaar van gewicht en blijft daarom stevig op de brander staan. De pan heeft een diameter van 22,5 cm. De set wordt inclusief pan, brander, houten plaat en zes vorkjes geleverd. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen voor een lekker brood en een goed stuk kaas.

Blijft lang op temperatuur: Er is niet voor niets gekozen voor het gebruik van keramiek. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmteverdeling, zodat alle kaasfondue even warm is. Keramiek kan hoge temperaturen bereiken (tot wel 450 graden) en zal, eenmaal heet, zijn hitte lang vasthouden. En dat is precies wat je wilt als je een avondvullend programma in gedachten hebt met kaasfondue in de hoofdrol.

Gemakkelijk te onderhouden: Keramiek is glad materiaal dat niet snel aanbrandt. Het schoonmaken van de Natura kaasfondueset is daarom een klusje van niets. Het wordt aangeraden om de pan met de hand schoon te maken met heet water en een zachte doek. Doe dit meteen na het eten om te voorkomen dat kleurstoffen in het materiaal trekken.

Kenmerken Kela keuken Natura Kaasfondue

  • Gemaakt van Keramiek
  • Zorgt voor optimale warmtegeleiding
  • Houdt lang warmte vast
  • Inclusief pan, brander, houten plaat, en zes vorkjes
  • Eenvoudig schoon te maken