Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Niklas Pannenset Set van 4 Stuks

Omschrijving Kela keuken Niklas Pannenset Set van 4 Stuks

Perfect als cadeautje, voor jezelf of voor een ander. Deze Niklas pannenset van Kela komt altijd van pas. Vooral de beginnende kok kan deze basisset goed gebruiken. Maar ook als jouw veelgebruikte pannen aan vervanging toe zijn, is deze set een aanwinst voor jouw keuken.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De Niklas pannenset van Kela bestaat uit een steelpan (zonder deksel) en drie kookpannen (met deksel) van 16, 20, en 24 centimeter. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Dit zorgt ervoor dat de pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Ook aan het uiterlijk is veel aandacht besteed. De pannen hebben een strakke vormgeving en een neutrale kleur, en zullen daarom op elke tafel mooi uitkomen.

Onverwoestbaar RVS: Pannen van RVS zijn bijna onverwoestbaar en hebben bij juist gebruik een zeer lange levensduur. Deze pannenset kan daarom zeker een duurzame aankoop genoemd worden. De naam zegt het al: RVS pannen zullen niet gaan roesten. Ook zijn deze pannen prima beschermd tegen slijtage en zullen ze lang hun kwaliteit behouden.

Geschikt voor de vaatwasser: Zowel de steelpan als de kookpannen kunnen zonder problemen in de vaatwasser worden gezet. Toch wordt het aangeraden om ze met de hand te wassen. Omdat er risico op beschadiging bestaat als de pannen in de vaatwasser worden gereinigd, zorgt een handwas voor een langere levensduur. RVS pannen zijn eenvoudig te reinigen met een sopje van warm water en milde zeep. Zorg ervoor dat de pannen helemaal droog zijn voordat deze worden opgeborgen.

Kenmerken Kela keuken Niklas Pannenset

  • Set bestaand uit 1 steelpan en 3 kookpannen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Pannen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS
  • Kan zonder problemen in de vaatwasser. Voorkeur wel voor handwas.
  • Zullen niet roesten