Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Niklas Stoompan 2,4 liter

Omschrijving Kela keuken Niklas Stoompan 2,4 liter

Als je graag gezond eet, dan is de aanschaf van een stoompan geen gek idee. In plaats van groenten te koken, kun je er namelijk ook voor kiezen om deze te stomen. Hierdoor blijven meer vitamines behouden en is je maaltijd nog gezonder. Met de Niklas stoompan van Kela kun je meteen aan de slag.

Gemaakt van edelstaal: Het Duitse familiebedrijf Kela doet er alles aan om koken zo leuk mogelijk te maken. Kela gebruikt dan ook alleen materialen van topkwaliteit om gebruiksvriendelijkheid en een lange levensduur te garanderen. De Niklas stoompan is gemaakt van 18/10 edelstaal. Dit materiaal is slijtvast en beschermd tegen roestvorming. Bij juist onderhoud kan deze pan jarenlang mee. Inclusief stoom-inzet en glazen deksel.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Door het gebruik van edelstaal kan de stoompan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie. Edelstaal zorgt ervoor dat de pan een perfecte warmtegeleiding heeft. De hitte wordt gelijkmatig over de gehele pan verdeeld, waardoor alle groenten tegelijkertijd kunnen garen. De handgrepen zijn niet cool touch. Als de inhoud (max 4,2 liter) onder de handgrepen blijft, dan zullen deze echter niet te warm worden.

Geschikt voor de vaatwasser: In principe is de Niklas stoompan geschikt voor de vaatwasser. Als je de pan gedurende lange tijd zijn kwaliteit wilt laten behouden, dan wordt het aangeraden om deze met de hand te wassen. Gebruik hiervoor heet water en eventueel een beetje zeep. Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen en harde borstels, want dit kan het edelstaal beschadigen. Zorg ervoor dat de pan helemaal droog is voordat deze wordt opgeborgen.

Kenmerken Kela keuken Niklas Stoompan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Gemaakt van edelstaal
  • Inclusief stoominzet en glazen deksel
  • Geschikt voor vaatwasser, handwas verdient de voorkeur
  • Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen