Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Frutta Stoomextractor voor Fruitsap 25 cm

Omschrijving Kela keuken Frutta Stoomextractor voor Fruitsap 25 cm

Houd jij van experimenteren in de keuken? En houd je ook van heerlijke verse en gezonde sapjes? Dan is de Kela keuken Frutta Stoomextractor voor fruitsap echt iets voor jou. Daarmee maak je snel en eenvoudig supergezonde sappen van vers fruit of verse groenten. Omdat je het fruit stoomt, blijven de meeste vitaminen en mineralen in het sap zitten. Net als de kleur, het aroma en de smaak. Wat dacht je van een overheerlijke sap met appel, banaan en aardbei? Of eentje met  wortel sinaasappel en gember? Natuurlijk kun je ook zelf lekker creatief gaan combineren. Als je zelf sappen maakt met de Frutta Stoomextractor weet je zeker dat er niets slechts in zit.

Roestvrijstaal: De pannen van de Kela keuken Frutta Stoomextractor zijn alle drie vervaardigd van 18/10 roestvrijstaal. Dat is niet alleen maar mooi, maar ook essentieel voor de beste kwaliteit sappen. De potten en de stoommand zijn daarom neutraal van smaak en geur, voedselveilig en zuurbestendig. Ook is dit edelmetaal vaatwasserbestendig en garandeert het een lange levensduur.

Capsulebodem: De Kela keuken Frutta Stoomextractor voor fruitsap is voorzien van een speciaal ontwikkelde capsulebodem. De pan heeft daardoor een gelijkmatige warmteverdeling. Tegelijkertijd heeft de bodem ook een hoge warmteopslagcapaciteit. Deze twee eigenschappen komen het stoomproces zeer ten goede en garandeert een constante kwaliteit van de sappen.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De stoomextractor is universeel in alle keukens te gebruiken. Of je nu kookt op gas, inductie, halogeen of elektra. De Kela keuken Frutta Stoomextractor voor fruitsap is geschikt voor alle warmtebronnen.

Kenmerken Kela keuken Frutta Stoomextractor voor Fruitsap

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van capsulebodem, voor gelijkmatige warmteverdeling
  • Hoge warmteopslagcapaciteit
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor vaatwasser