Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Stratum Braadpan met Deksel 4,8 liter

Omschrijving Kela keuken Stratum Braadpan met Deksel 4,8 liter

Als je graag een goed stuk vlees eet, dan is het prettig om een braadpan tot je beschikking te hebben. De Stratum braadpan van Kela heeft een optimale warmteverdeling, wordt snel heet en is ook nog eens een plaatje om te zien.

Optimale warmteverdeling: Kela weet precies wat jij nodig hebt om een perfect stukje vlees te bereiden. De Stratum braadpan is dan ook gemaakt van uitstekende materialen die samen voor een optimale warmtegeleiding en -verdeling zorgen. De pan bestaat uit drie lagen: de binnenste laag is gemaakt van RVS, de middelste laag van aluminium en de buitenste laag van koper. De pan is hierdoor geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bij juist gebruik heeft de Stratum braadpan een zeer lange levensduur.

Chique design: Allereerst moet een pan functioneel zijn, zijn werk goed doen en comfortabel in de hand liggen. Maar het is helemaal fijn als je nieuwe aanwinst er ook nog eens mooi uitziet. Kela heeft naast kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid ook de vormgeving hoog op het prioriteitenlijstje staan. Het koperen laagje aan de buitenkant zorgt voor een stijlvol uiterlijk, waardoor de pannen uit de Stratum lijn prachtig zijn om te zien.

Niet geschikt voor de vaatwasser: De Stratum pannen van Kela zijn niet geschikt voor de vaatwasser, maar vereisen enige persoonlijke aandacht. De Stratum braadpan blijft het langst mooi als je deze na gebruik even met de hand afwast. Doe dit met heet water, een zachte doek en eventueel een beetje milde zeep.

Kenmerken Kela keuken Stratum Braadpan

  • Bestaat uit 3 lagen: RVS, aluminium en koper
  • Optimale warmtegeleiding en -verdeling
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Koper zorgt voor stijlvol uiterlijk
  • Niet geschikt voor vaatwasser