Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Stratum Koekenpan 24 cm

Omschrijving Kela keuken Stratum Koekenpan 24 cm

Ben je toe aan een nieuwe koekenpan? Als je op zoek bent naar pannen die jarenlang plezier opleveren, dan kom je al snel bij Kela uit. De Stratum pannen van het Duitse familiebedrijf zijn niet alleen heerlijk om mee te werken, maar zijn ook nog eens een plaatje om te zien!

Optimale warmteverdeling: De Stratum koekenpan van Kela bestaat uit drie lagen. De buitenste laag is gemaakt van koper, de middelste laag van aluminium en de binnenste laag van hoogwaardig edelstaal. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat de Stratum koekenpan snel op temperatuur komt en een perfecte warmtegeleiding heeft. Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pan kan ook in de oven worden gezet (bij een temperatuur tot 300 graden).

Prachtig design: Je ziet het meteen: de Stratum pannen van Kela zijn prachtig om te zien. Kela heeft namelijk niet alleen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog op het prioriteitenlijstje, maar besteedt ook veel aandacht aan de vormgeving. Het buitenste laagje koper geeft de Stratum serie een chique uitstraling dat in geen enkele keuken misstaat. 

Niet geschikt voor de vaatwasser: Was de pan voor het eerste gebruik even zorgvuldig af. Het wordt afgeraden om de Stratum pannen na gebruik in de vaatwasser te plaatsen vanwege het risico op beschadigingen. Een beetje persoonlijke aandacht zorgt voor een langere levensduur en behoud van kwaliteit. Was de pan af met heet water en zorg ervoor dat deze helemaal droog is voordat je hem terug in het keukenkastje plaatst.

Kenmerken Kela Stratum koekenpan

  • Koekenpan bestaat uit 3 lagen; koper, aluminium en edelstaal
  • Snel op temperatuur en perfecte warmtegeleiding
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Koper geeft een chique uitstraling
  • Persoonlijke aandacht zorgt voor langere levensduur = niet in de vaatwasser